DOLAP KAPAKLARI'NIN TEMİZLİĞİ/ÇAYDANLIĞIN İÇİ NEYLE PARLADI? /KATI YAĞSIZ TUZLU KURABİYE TARİFİ
DOLAP KAPAKLARI'NIN TEMİZLİĞİ/ÇAYDANLIĞIN İÇİ NEYLE PARLADI? /KATI YAĞSIZ TUZLU KURABİYE TARİFİ
#dolapkapagitemizligi #caydanlikiciparlatma #tuzlukurabiye KATI YAĞSIZ TUZLU KURABİYE👇 1 adet yumurta (beyazı içine sarısı üzerine ) 1 su bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 1 su bardağı nişasta (buğday ya da nişasta fark etmez) 3 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 1 çay kaşığı tuz Susam Yumurta akı ile tuzu iyice çırpın. Tüm malzemeleri ekleyerek ele yapışmayan bir hamur elde edin. Unu kontrollü ekleyin. Yoğurma kısmında yumuşak bir hamur olmalı. İster kalıp ile ister eliniz ile şekil verin. Yumurta sarısı sürüp üzerine susam serpin. Önceden 175 ısıtılmış fırında kızarana kadar pişirin
DOLAP KAPAKLARI'NIN TEMİZLİĞİ/ÇAYDANLIĞIN İÇİ NEYLE PARLADI? /KATI YAĞSIZ TUZLU KURABİYE TARİFİ
Yorumlar
Yorum Gönder